SCANGRIP WORK LITE S Dobíjacie a ultraľahké LED pracovné svetlo 03.5667

  • Dostupnosť: Na objednávku (0)
  • Kód: 31019
  • Výrobca: SCANGRIP
26,00 €

SCANGRIP WORK LITE S Dobíjacie a ultraľahké LED pracovné svetlo 03.5667

Kompaktné ručné svietidlo WORK LITE S LED je nezmyselné, kvalitné pracovné svetlo pre univerzálne použitie za veľmi priaznivú cenu.

V porovnaní s prvou generáciou bol WORK LITE S vylepšený o vysoko účinnú technológiu COB LED, ktorá teraz poskytuje viac ako dvojnásobné množstvo svetla – až 250 lúmenov. Bola tiež vylepšená o funkciu plynulého stmievania v rozsahu 10 % až 100 %, ktorá vám umožňuje ľahko prispôsobiť svetelný výkon pracovnej úlohe.

Patentovaný koncept SMART CLIP

WORK LITE S je navrhnutý pre profesionálneho užívateľa, ktorý požaduje funkčné, praktické a užívateľsky prívetivé ručné LED svetlo. Systém SMART CLIP 4-v-1 integruje niekoľko multifunkčných zariadení do tej istej jednotky. Spona je navrhnutá tak, aby sa zmestila na pracovný opasok a prenášala lampu, ktorá je k dispozícii a po ruke, keď je potrebná pri kontrole.

Flexibilné umiestnenie kontrolnej lampy v prípade potreby oboch rúk je možné dosiahnuť pomocou silného zabudovaného magnetu alebo pomocou výsuvného otočného háku. Okrem toho môže byť SMART CLIP použitý ako stojan na akomkoľvek dostupnom povrchu.

Ultraľahký = maximálny pracovný komfort

Nová ručná lampa WORK LITE S je navrhnutá tak, aby vážila čo najmenej, aby poskytovala maximálny pracovný komfort.

Veľmi nízka hmotnosť umožňuje pohodlné držanie lampy v ruke pri kontrolných úlohách aj dlhší čas. Tenký, kompaktný dizajn s oblými tvarmi a bez ostrých hrán tiež umožňuje pohodlné nosenie pracovného svetla vo vrecku počas celého pracovného dňa.

Výrobca SCANGRIP

Kategória